Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

CÓMPETA PRIVATE HOLIDAY RENTALS

 ONS BELEID & VOORWAARDEN

 BOEKINGSVOORWAARDEN (zorgvuldig lezen a.u.b.)

1. Het maken van uw boeking

Boekingen kunnen worden gemaakt door het online boekingsformulier in te vullen op de website van Competa Private Rentals en de instructies op het scherm te volgen. Zodra we uw boekingsformulier en boekingsstorting hebben ontvangen, zullen we uw verblijf bevestigen door een bevestigingsfactuur per e-mail uit te geven.

2. Betaling

Om uw verblijf te bevestigen, moet een aanbetaling van €400 (finca) of €150 (casa)(of volledige betaling indien u binnen 8 weken of 56 dagen van vertrek boekt) worden betaald op het moment van boeking. Deze aanbetaling wordt niet terugbetaald in het geval van uw annulering of het niet op tijd betalen.
Het saldo is verschuldigd en moet door ons worden ontvangen ten minste 8 weken voor vertrek. Als u niet volledig en op tijd hebt betaald, behouden wij ons het recht voor om uw boeking als geannuleerd door u te behandelen.

3. Borg.

Uw boeking moet vergezeld gaan van een teruggave van €300 (finca) of €150 (casa). De kosten van eventuele schade aan de woning of aan voorwerpen in en/of bij de accommodatie worden door ons afgetrokken van de borg aan het einde van uw verblijf. Als er geen aftrekposten nodig zijn, wordt uw borg 14 dagen na vertrek van de accommodatie volledig aan u terugbetaald. Als de borg niet voldoende is om eventuele schade veroorzaakt te dekken, bent u verantwoordelijk voor het betalen van extra geld dat nodig is om het te herstellen.

4. Annulering door u

Mocht u uw verblijf moeten annuleren zodra dit is bevestigd, dan moet u ons onmiddellijk schriftelijk op de hoogte stellen. Omdat we uw verblijfsperiode mogelijk niet opnieuw kunnen verkopen, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd. Wanneer de annuleringskosten als percentage worden weergegeven, wordt dit berekend op basis van de totale kosten van de boeking.
Periode voor aanvang van het verblijf waarbinnen e-mail melding van annulering door ons wordt ontvangen

Annuleringskosten (indien de boeking is gemaakt via de websites die met ons samenwerken, kunnen afwijkende annuleringstarieven gelden)

Gratis annulering 48 uur na het boeken
meer dan 8 weken - alleen aanbetaling
minder dan 2 weken - aanbetaling + 50%
 
5. Onze aansprakelijkheid aan u

Wij beloven uw accommodatie te voorzien van redelijke vaardigheden en zorg. De eigenaren aanvaarden geen aansprakelijkheid voor overlijden, persoonlijk letsel, zwembad ongevallen, verlies of schade aan persoonlijke bezittingen hoe dan ook ontstaan tijdens de boekingsperiode. Let op, we kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor diensten die geen deel uitmaken van ons contract. Dit omvat bijvoorbeeld eventuele aanvullende diensten of faciliteiten die een andere leverancier voor u wil bieden. De geïsoleerde ligging van het huis vereist een beetje begrip en extra acceptatie van de huurder. In de beschrijving van het huis hebben we rekening gehouden met de ligging in bergachtig, geïsoleerd terrein. In overeenstemming met onze mogelijkheden, proberen we ervoor te zorgen dat de weg die leidt naar het huis is mogelijk om te overwinnen met het gebruik van een normale auto. Het dichtstbijzijnde gezondheidscentrum ligt in Competa, 15 minuten met de auto en het ziekenhuis in Torre del Mar ligt op 40 minuten rijden met de auto.
Teleurstelling als gevolg van het gebrek aan vermogen om snel te kunnen bereiken van de bijstand service en / of over de kwaliteit van de toegangsweg zal niet in aanmerking worden genomen door ons. Het is een zelfstandige verhuur. We bieden ook geen strandhanddoeken. Door de geïsoleerde ligging is het bereik van mobiele telefonie beperkt en is de internetsnelheid 15 Mb/sec download en 1,5Mb/sec upload.

6. Bezetting

Alleen het opgegeven aantal personen op het boekingsformulier mag de accommodatie bezetten, die niet opnieuw verhuurd/onderverhuurd kan worden aan een andere groep/partij zonder de schriftelijke toestemming van ons. De accommodatie is vanaf 15.30 uur op de dag van aankomst beschikbaar voor bewoning en moet uiterlijk om 10.00 uur op de dag van vertrek worden ontruimd.

7. Gedrag.

U aanvaardt de verantwoordelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door u of een lid van uw partij. De volledige betaling voor dergelijke schade of het verlies moet op dat moment rechtstreeks aan ons worden betaald. Als u dit niet doet, bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan eventuele juridische kosten, die we maken bij het volledig terugvorderen van de volledige betaling van u. We verwachten van alle klanten dat ze rekening houden met andere mensen. Als u of een lid van uw partij zich zo gedraagt, dat hij gevaar, overstuur of leed veroorzaakt of schade toebrengt aan een derde of schade aan het pand, of op enigerlei wijze de reputatie van de Eigenaar schaalert, hebben wij het recht om het verblijf van de betrokkene te beëindigen zonder kosten  te betalen, die als gevolg van de beëindiging zijn gemaakt.

Our bank:
BIC/SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL39INGB0004141121

CONTACTS

Dr. Lelykade 96
2583 CM s' Gravenhage
The Netherlands

Phone: +31 652579977
Phone: +48 222195848

booking@costahomerent.com