Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Casa del Cielo Sereno

Romantic town house in Competa

(vanaf € 210 /week)

Het hele jaar door te huur een zelfstandige traditionele Andalusische herenhuis geschikt voor 6 personen, gelegen in het centrale deel van het dorp Competa, Costa del Sol regio van Spanje. Ideaal om te ontsnappen aan hardheid van de Nederlandse winter...

Casa del Cielo Sereno

Casa del Cielo Sereno is een traditioneel Andalusisch dorpshuis dat zorgvuldig is gerestaureerd met het behoud van de Andalusische sfeer en erfgoed. Tijdens de restauratie hebben we zoveel mogelijk originele kenmerken bewaard, waaronder de antieke betegelde vloeren.
Het huis ligt in een rustig deel van Competa, op slechts 100 meter afstand van plaza Almijara, het centrale plein van het dorp. Daar vindt u versmarkt of bezoekt u vele bars en restaurants, die centrale ontmoetingspunten zijn voor de lokale bevolking.

De accommodatie is ingericht op vier niveaus, waaronder een op het zuiden gericht dakterras met uitzicht op de bergen en de zee. Vanaf het balkon op de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de zee en het dorp en kunt u genieten van de zon tot in de late avond. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen (zie tekeningen), biedt plaats aan 6 personen en kan indien nodig in twee gescheiden eenheden worden ondergebracht. De keuken en eetkamer is apart gelokaliseerd op de beganegrond.

U kunt op vakantie gaan met uw beste vrienden zonder afbreuk te doen aan de privacy. U vindt er volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, elektrische oven, magnetron en de koelkast. Op de beganegrond bevinden zich wasmachine- en vaatwasser.
Als u het wilt, kunt u genieten van het kijken naar lokale tv-programma's, het luisteren naar uw favoriete cd of dvd-muziek.

FACILITEITEN

Accommodatie

BEGANEGROND:

Keuken: keramische kookplaat - elektrische oven met grill - magnetron - koffiezetapparaat - elektrische waterkoker - broodrooster - complete keuken hardware - stofzuiger
Dineren: eettafel + 6 stoelen. - wasmachine, vaatwasser.

EERSTE VERDIEPING:

Hal: garderobe
Toilet:
Badkamer: douche 90x90cm - wastafel - bidet
Woonkamer : bank, bank/bed combinatie voor 2 personen - salontafel - lokale TV - DVD installatie
Balkon: tafel & stoelen, paraplu
Slaapkamer: 2 bedden 90x200 cm -fauteuil- gasfornuis (alleen voor de wintermaanden)

TWEEDE VERDIEPING:

Hall:
Badkamer: douche 80x80cm - Toilet - wastafel
Grote slaapkamer: kingsize bed 160cm x 200cm - 2 nachtkastjes - kast -trap naar het dakterras- stoel - gasfornuis (alleen voor de wintermaanden) 


Our bank:
BIC/SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL39INGB0004141121

CONTACTS

Dr. Lelykade 96
2583 CM s' Gravenhage
The Netherlands

Phone: +31 652579977
Phone: +48 222195848

booking@costahomerent.com