Holiday Rentals Costa del Sol

Vakantieverhuur rechtstreeks  van eigenaar: 

2 vakantiewonningen in / dichtbij Competa, Costa del Sol region van Spanje in alltijd zonnige Andalusie.

Als u op zoek bent naar een voorproefje van het echte Spanje moet u Competa bezoeken. Dit charmante dorp ligt in de Spaanse Costa del Sol op slechts een half uur rijden van de kust en een uur rijden van Malaga Airport. 

Vakantieverhuur rechtstreeks van de eigenaar-luxe villa met zwembad in Competa Andalusie
Vakantieverhuur rechtstreeks van de eigenaar-luxe villa met zwembad in Competa Andalusie

Finca el Regalo - een land villa op 20.000 m2 terrein, is een luxe accommodatie met een privé-zwembad (10 x 4,5 m) voor max. 6 of 8 personen + 1 klein kind. Geniet van een spectaculair uitzicht over de vallei en de Middellandse Zeekust. Het is gelegen in een landelijke / kustgebied van Spanje, op 15 minuten rijden van het dorp Competa. en 30 minuten rijden van de kust.

VVakantieverhuur rechtstreeks van de eigenaar-luxe villa met zwembad in Competa Andalusie

Door het hele jaar te huren een traditionele Andalusische herenhuis voor 6 personen, gelegen in het centrale deel van het dorp Competa, Costa del Sol in Spanje

Over het dorp Competa

Voor uw vakantie in Spain

320 dagen zon op de Costa del Sol - Het Californië van Europa!!!

Vakantiewoning Casa del Cielo Sereno ligt in het pittoresk dorp Cómpeta in het hart van Andalusië. Als u wilt proeven van de echte Spaanse geest dan moet u zeker dit schilderachtige witte dorp gelegen aan de zonnige Costa del Sol bezoeken. De stranden kunt u binnen een half uur bereiken en Malaga vliegveld, waar dagelijks vluchten uit Rotterdam en Amsterdam en Eindhoven aankomen, ligt op 1 uur autorijden

Cómpeta ligt 650 m boven het zeeniveau en is geliefd door het zeer aangename en gezonde klimaat. Vooral wanneer het in Nederland kil en guur weer is, is dit een ideale bestemming voor het overwinteren of een actieve en creatieve vakantie. Dit oude Moorse dorp met als achtergrond de Sierra Tejada en Sierra Almijara met de indrukwekkende berg Maroma (2067m) ligt ver weg van het massatoerisme en behoudt alle traditionele eigenschappen van de Spaanse cultuur en Mediterrane levensstijl. Het centrum van het dorp is het sfeervolle binnenplein Plaza Almijara met een in de 16-de eeuw gebouwde kerk. Wanneer u loopt door de kleine straten met de balkons vol bloemen krijgt u ongetwijfeld de indruk dat de tijd heeft hier stil gestaan.

In dertig restaurants en bars kunt u genieten van uitstekende tapas en lokale cuisine. Het is een bekend 'Moscatel' wijngebied, waar niet alleen uitstekende Malagawijn wordt geproduceerd, maar ook bijzonder goede kwaliteit rozijnen 'Uva Pasa' worden gemaakt. Elke jaar op 15 augustus vindt in Cómpeta het bekend wijn festival onder de naam ' El Noche del Vino' plaats. Het jaarlijkse dorpsfeest vindt plaats eind juli, duurt een week en de bewoners feesten tot diep in de nacht.

Voor diegenen die houden van natuur, mooi landschap, bergwandelingen of zelfs willen bergbeklimmen, paardrijden, vogels bekijken is Competa de juiste plaats voor vakanties. Het dorp is een goede uitvalsbasis voor eendaagse en meerdaagse excursies in Andalusië. En dit alles kunt u nog combineren met zonnebaden op een van vele stranden langs de kust. Vanaf december tot begin april kunt u genieten van de wintersporten in de Sierra Nevada skigebied. Sierra Nevada ski info

In dit historierijke gebied zijn er in de omgeving, vele interessante plaatsen te bezoeken. In Malaga de Alcadzaba, het centrum van de stad met de haven en natuurlijk het Picasso museum. Cordoba met zijn Grand Moskee, Granada met het onvergetelijke paleis de Alhambra, de prachtige tuinen van Sevilla, Ronda - de oudste stad van Spanje - , of zelfs met de sneeuw bedekte toppen van de Sierra Nevada zijn een van de vele mogelijkheden. Ook de excursies naar Gibraltar en Marokko liggen in handbereik.  

Address

Dr. Lelykade 96                   
2583 CM s' Gravenhage
The Netherlands
Bank
BIC/SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL39INGB0004141121

Contact

Email: booking@costahomerent.com
Phone: +31 652579977       Phone: +48 22195848

Made with Mobirise ‌

Offline Website Builder